εταιρία

Η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε ανεξάρτητα στο χώρο των μεταφορών από το 1984 παρέχοντας υπηρεσίες υπεύθυνης και ασφαλούς μεταφοράς και διανομής εμπορευμάτων αρχικά στο Νομό Φθιώτιδας και το Καρπενήσι. Λειτουργούμε κατά βάση ως οικογενειακή επιχείρηση με ιδιόκτητα φορτηγά και φορτοταξί και συνεργάτες-οδηγούς-συνιδιοκτήτες κατόχους της Ευρωπαϊκής άδειας ADR.

Βασισμένοι στην πολυετή πείρα και με επιτακτική την ανάγκη κάλυψης των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών της αγοράς ,δεν σταματήσαμε ποτέ να βελτιώνουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά ταυτόχρονα και το εύρος των περιοχών εξυπηρέτησης. Έχοντας πάντα σαν αρχή μας την αξιοπιστία και την συνέπεια και συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανανεωνόμαστε και από τις αρχές του 2008 λειτουργούμε πλέον σε άρτια διαμορφωμένες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου. Από τον Ιούλιο του 2008 πλέον εξυπηρετούμε πέραν των υφιστάμενων γραμμών Λαμίας -Καρπενησίου και το Νομό Βοιωτίας με τακτικά δρομολόγια.

Η σωστή μας οργάνωση καθώς και η εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών μας ήταν αυτές που μας εδραίωσαν στο χώρο των μεταφορών τοποθετώντας μας ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου. Σε αυτούς, καθώς και όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την υπόσχεση να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.