Θεσσαλονίκη

5oΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ Τ.Κ. 57009
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310555008
E-MAIL : info@galamatis.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΤΩΣΕΩΝ: ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

*ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΟ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

*ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

*ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ 3 ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, 2 ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΥΠΟΥ COMBO, ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΚ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΒΑΤΟΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΥΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (Κ.Τ.Λ.) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΕ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.